Kryqi i Kuq organizoi takim me pensionistët në Rahovec

Kryqi i Kuq (dega në Rahovec) ka organizuar një takim sot me pensionistët e komunës së Rahovecit, ku qëllimi ishte sensibilizimi për dozën përforcuese të vaksinës anti Covid-19 dhe vaksinimi kundër Gripit, tek të moshuarit mbi 65 vjeç.

Kryqi i Kuq me këtë rast falënderoi UNICEF-in për përkrahje si dhe ligjëruesin Shaip Krasniqi e kryetarin e shoqatës së pensionistëve, Rexhep Oruçin, ashtu sikurse të tjerët prezent në takim.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.