Kryetari Vehapi kërkon ngritjen e shtatores për heroin Sheh Myhedinin (Foto)

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi, ka kërkuar që të ngritet shtatorja e heroit të Kosovës, Shejh Myhedinit.

Kërkesën kryetari e ka bërë te Komiteti për Politikë dhe Financa, i drejtuar nga Nahit Elshani, i cili ka ftuar të gjithë anatërt e këtij komiteti që më 15 shkurt 2016 nga ora 10:00 në Sallën e Kuvendit të Komunës së Rahovecit të bëhet shqyrtimi i këtyre pikave.

Në rendin e ditës janë gjashtë pika:

640x74

1. Aprovimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar,

2. Shqyrtimi i Raportit financiar për realizimin e Buxhetit komunal për periudhën Janar-

Dhjetor 2015,

3. Shqyrtimi i Propozimit të kryetarit për inicimin e procedurës për ngritjen e shtatores së

Heroit të Kosovës “Shejh Mihidinit”,

4. Shqyrtimi i kërkesës së NTP “Vëllezërit Morina” nga Xërxa për dhënien e lejes së

përkohshme për ushtrim të veprimtarisë,

5. Shqyrtimi i propozim vendimeve për mbrojtjen e vlerave të natyrës (10 vendime),

6. Të ndryshme.

Eshtë hera e parë që një kryetar komune i Rahovecit kërkon inicimin e procedurave për ngritjen e shtatores së një prej personaliteteve më të fuqishme në historinë e Rahovecit, që i ka kontribuar mbarë kombit shqiptar.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.