Kryetari Latifi pret bashkëatdhetarët që jetojnë në Zvicër

Bashkatdhetarët e çmuar Haki Hoti dhe Reshit Morina nga Ratkoci, që jetojnë dhe veprojnë në Zvicër, si njerëz të mirë dhe atdhetar të përkushtuar, të arsimuar dhe intelektual që e duan vendin e tyre, vazhdojnë të jenë të lidhur aq ngushtë me vendlindjen e tyre dhe për të kurrë nuk munguan në mbështetjen me aq sa mundën, si në luftë e pas lufte, njëkohësisht duke qenë adhurues të ‘zjarrtë’ të sportit si dhe vetë sportist, edhe kësaj here, ata jo pak kanë përkrahur me pajisje sportive KF “Anadrini”.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.