Kryetari Latifi mbledh 28 biznesmenë nga Rahoveci, temë themelimi i Këshillit Publiko – Privat

Spread the love

Kryetari i Komunës së Rahoveci, Smajl Latifi, i shoqëruar nga drejtori i DEZHT, z. Erhan Morina, zhvilloi takimin e parë këshillues me 28 përfaqësues nga komuniteti i biznesit për themelimin e Këshillit Publiko – Privat.

Ky takim është inicuar nga USAID si njëri prej aktiviteteve të rëndësishme të USAID – Qeverisja e Pronës.

640x74

Ky këshill do të ketë karakter këshilldhënës, do të mbajë takime të rregullta me qëllim të paraqitjes së kërkesave dhe harmonizimit të tyre, artikulimit dhe përkrahjes së sektorit privat.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.