Kryesia e Shoqates se Vreshtarve te Kosoves shkarkon kryetarin z.Sharkun

Deklarate
Sot me date 05.08.2017 eshte mbajtur mbledhje e jashtzakonshme te Kryesise se Shoqates, prezent 6 nga 9 anetar te kryesise se shoqates Se erdha Vreshtarve ku eshte marr vendim si vijon;

Vendim,

640x74

Ne baze te situates se krijuar dhe Mos fiunksionim te Shoqates Vreshtare dhe mos komunikim te personit te Autozizuar z. Afrim Sharku, ku pos mos transparencen ne raportime, me vendimet vetanake te paautorizuara, therret takime me Fermer duke i shkelur te gjitha rregullat dhe dispozitat te statutit te Shoqates.
Vendim qe perfaqesuesi aktual me unanimitet eshte shkarkuar nga te gjitha detyrat e Shoqates me vendim te Kryesise se Shoqates, ku obligohet qe ne afat 7 ditor ti dorezoj te gjitha materialet, mjetet dhe pasqyrat bankare ti dorezohet para Kryesise dhe Kuvendit te Shoqates.
Ne rast tjeter Lenda i kalon organeve te Drejtesise.
Poashtu Autozim te llogarise Bankare.
Me kete vendim autoriteti i kalon nen kryetarit z. Hamid Makshana deri ne takumin e ardhshem te Kuvendit i cili do te mbahet ne afat 10 ditor.

Rahovec
Kryesia e Shoqates

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.