Kronikë për Muzeun e Rahovecit në RTV21 (Video)

Muzeu i Rahovecit ka qenë kronikë e një prej emisioneve të RTV 21.

Rahoveci është një prej qyteteve më të vjetra në Kosovë.

Si i tillë, vendi jonë ka shumë gjëra për të treguar edhe në aspektin historik dhe arekologjik, por që ka vërejtje për mënyrën se si ato i paraqiten publikut, shkruan Rahoveci24.

640x74

Rahoveci24 sjellë kronikën e RTV 21, ku mes tjerash flet edhe drejtori për kulturë, Gardalin Shtavica dhe të tjerë persona kompetentë për muzeun e Rahovecit.

Shikoni storien:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.