Krenaria e sotme FSK, parakalim në nderë të legjendarëve Toni e Mici

FSK ka mbajtur një parakalim në qytetin e Rahovecit me rastin e javës së dëshmorëve.

Trupat e FSK parakaluan nëpër qytet.

640x74

Ata u pritën krahëhapur nga qytetarët e Rahovecit të cilë dhanë shumë për këtë ditë.

FSK u ndal për nderime në shtatoret e Tonit dhe Micit, legjendave dhe simboleve të lirisë që gëzojmë sot.

Ushtarët tanë parakaluan edhe në Majen e Shkodranit.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.