Krasitja e hardhisë së rrushit, ja si ta bëni (Foto)

Spread the love

Tash e dimë të gjithë se është koha e krasitjeve të hardhisë së rrushit, kulturës që është shumë prezente në komunën e Rahovecit.

Krasitja është një proces i rëndësishëm në rritjen e hardhisë së rrushit dhe si e tillë është mjaft komplekse.

Për Rahoveci24, eksperti Liridon Mustafa spjegon dy metoda me të cilat bëhet krasitja e hardhisë së rrushit.

640x74

“Krasitja preferohet të bëhet në disa mënyra. Sistemi Gijo Dyanësor, në hark 6-8 sytha dhe në qep 1-2 sytha”, tregon ai.

Më tutje ai spjegon se gjithçka duhet të bëhet me mjaft kujdes, pasion dhe elegancë, në mënyrë që të mos dëmtohet hardhia e rrushit.

Shikoni fotot:
krasitja 1

krasitja 2

krasitja 3

krasitja 4

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.