Korenica: Nuk ka më bastione, Rahoveci qytet në çdo fshat (Foto)

Kandidati i VV-së për kryetar të Rahovcit, Visar Korenica, po stërmbush tubimet e tij në gjithë komunën e Rahovecit dhe kjo thotë se ka eliminuar teorinë se ekzistojnë bastione në komunën e Rahovecit dhe se Rahoveci është qytet në çdo fshat.

Ai ka shfrytëzuar moton e tij, Rahoveci qytet në çdo fshat, për të konfirmuar vizitën e radhës të suksesshme në Çifllak, ku shpalosi programin e ndryshimit të madh para banorëve. Çifllaku njihet si bastion i PDK-së, por sipas Korenicës, nga ky tubim dhe tubimet tjera në komunë të cilat i ka stërmbushur e ka kuptuar se bastione më ne komunën e Rahovecit nuk ka.

640x74

Kujtojmë se shumë kandidat shpresojnë për dominim në fshatra ose në qytet, por duket se kandidati i VV-së po merr dashuri në gjithë komunën dhe nuk mund të pajtohet se ka bastione.

Postimi i plotë:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.