Korenica: Do të hapimi zyre për fonde nga jashtë, e zbusim papunësinë me ndërmarrjet e vogla dhe të mesme (LIVE Video)

Sipas kandidatit të VV-së, Visar Korenica, rimëkëmbja ekonomike do të ndodhë me anë të një zyre për tërheqje të fondeve nga jashtë.

Kandidati i VV-së thotë se do të zbusë papunsinë duke ndihmuar ndërmarrjet e vogla dhe të mesme.

640x74

Kjo do të ndodhë me një zyre për të tërhequr fonde nga jashtë e cila do të hapet shumë shpejt në fillim të mandatit.

https://www.youtube.com/watch?v=LA6IBZHwrqY

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.