Komuna e Rahovecit zbulon masat e ndërmarra për parandalimin e koronavirusit

Të nderuar qytetarë, publikohen informatat lidhur me masat e ndërrmarra nga Shtabi i Posaçëm Emergjent për parandalimin e përhapjes së Virusit Korona

Qytetarë të Komunës së Rahovecit, ju njoftojmë se janë përgatitur dhe janë publikuar të gjitha informatat lidhur me masat e ndërrmarra nga Shtabi i Posaçëm Emergjent për parandalimin e përhapjes së Virusit Korona.

640x74

Informatën tashmë mund ta gjeni të publikuar në web faqen zyrtare të Komunës së Rahovecit.

Për më shumë detaje të bashkëngjitur gjeni linkun:

https://kk.rks-gov.net/rahovec/wp-content/uploads/sites/23/2020/04/Masat-e-ndermarra-nga-komuna-e-Rahovecit-per-parandalimin-e-virusit-corona-1.pdf .

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.