Komuna e Rahovecit shpall konkurs për 170 bursa për studentë dhe nxënës

Drejtoria Komunale e Arsimit në Komunën e Rahovecit, ka shpallur konkursin për bursa për studentë dhe për nxënës.

Për herë të parë, Komuna e Rahovecit këtë vit do të ndajë edhe bursa për nxënësit e shkëlqyeshëm të shkollave të mesme të larta, e që kanë kushte të dobëta ekonomike në familjet e tyre.

640x74

Bursat e parapara për t’u ndarë për këtë vit janë:

140 Bursa për studentët

30 bursa për nxënësit e 3 SHML-ve dhe të IAAP-së.

Konkursi i plotë:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.