Komplet lagja VI nga AAK kalon në VV që themelon pikën e re

VV ka konfirmuar se komplet lagja VI ka kaluar nga AAK në VV me ç’rast edhe u themelua pika e re e Lëvizjes.

Kryetar i lagjes i zgjodh Shasivar Mazreku.

640x74
https://www.facebook.com/1631264383851301/posts/2613721662272230/?extid=0&d=n

Më poshtë komunikata e plotë e VV-së:

Zgjedhjet në Pikën – Lagjja VI Rahovec

Në praninë e aktivistëve të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, u themelua pika në lagjen Nr.VI në zonën e qytetit.

Në tubimin zgjedhor të Pikës, u zgjodhën: Kryetar i pikës, z. Shashivar Mazreku, dhe pozicionet tjera drejtuese të Pikës dhe ato të deleguara, të cilët tash e tutje do ta përfaqësojnë këtë pikë në Këshillin e Qendrës.

Rahoveci në çdo kohë ka përkrah lëvizjet e mbara për ndryshim.

Në çdo lagje kemi mbështetës, antarë e aktivistë të shumtë të cilët po e përqafojnë projektin tonë.

Nuk flitet më për bastione të partive tjera, sytë e qytetarëve tanë janë drejtuar kah Lëvizja VETËVENDOSJE!

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.