Komentuesit demantojnë Vehapin: Nuk ka ujë në Polluzhë dhe Guri i Kuq (Foto dhe VIDEO)

Spread the love

Komentuesit gjatë debatit për ujë kanë demtnuar keq kryetarin aktual Idriz Vehapi.

Në debatin LIVE që po transmetohet edhe në Facebook, komentuesit kanë demantuar Vehapin.

640x74

Pasi Vehapi tha se ka ujë në Guri i Kuq dhe Polluzh, janë lajmëruar banorët e zonës të cilët kanë shkruar në komente se kjo është gënjeshtër.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.