Komandant Ismet Tara do ta mbrojë luftën e UÇK-së në Gjykatën Speciale

Komandanti i Brigadës 124 të Rahovecit,Ismet Tara, i njohur si “komandant Hoxha”, është ftuar nga Gjykata Speciale.

Komandanti i shquar është ftuar në cilësinë e të akuzuarit nga Gjykata Speciale për intervistë më 17 shkurt, pikërisht në ditën e pavarësisë së Kosovës për të cilën ditë ai dha gjithçka.

640x74

Komandant Hoxhës ftesa i ka ardhur më 20 dhjetor.

Intervistimi i tij do të zhvillohet në Hagë.

“Ndihem krenar për ndihmën e madhe të pakompromis të popullit shqiptar dhe me luftën e luftëtarëve për lirinë e Kosovës”, ka thënë Tara.

Pak ditë më parë u intervistua nga prokuroria speciale edhe Sabahajdin Cena.

Gjykata Speciale është padrejtësia më e madhe që po u bëhet çlirimtarëve tanë, të cilët e kanë dëshmuar gjithmonë përpjekjen e pastërt për lirinë dhe pavarësinë e vendit.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.