Kjo është lista e VV-së, listë me energji të reja për ndryshim

Tashmë është mësuar edhe lista e VV-së për asamble. 

Siç shihet edhe nga emrat në listë, kryesisht kjo listë përbëhet nga njerëz të rinj me energji të reja.

640x74

Listës i prinë politikani i shquar, Dervish Çadraku, teksa qyteti përfaqësohet dhe pritet të dominohet nga rinia.

Ilir Pallqa ka numrin 17 dhe pritet të sigurojë votat për asamble, kurse Murat Korenica me numër 31 dhe Besmir Veliu me numër 32 përfaqësojnë energji të fuqishme opozitare në të mirë të komunës.

Lart në listë gjendet edhe Kadri Durguti me numër 4.

Qëndresa Elshani dhe Edona Morina e Shqipe Kryeziu janë disa prej femrave  në këtë listë.

Kjo është lista e VV-

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.