KF Rahoveci në përgatitje në Shqipëri, të pranishëm legjendat Isa dhe Meda

KF Rahoveci ka filluar përgatitje në Shqipëri para fillimit të pjesës pranverore në Ligën e Dytë të futbollit.

Rahoveci do të ketë rrugë të vështirë ngjitjen në Ligën e Parë, por klubi ka bërë disa përforcime, ndërkaq tash me fillimin e përgatitjeve klubi po dëshmon seriozitet të madh.

640x74

Në përgatitje janë edhe legjendat absolute të klubit, Isa Eminhaziri dhe Muhamed Shehu, që pa dyshim do të jeën shtyllat e kthimit në Ligën e Parë.

Ndeshjet e KF Rahovecit mund t’i përcjellni në RahoChanel me të filluar stinori pranveror në platformën Artvision.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.