Këshilli i Bashkësisë Islame në Rahovec uron fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit

Mesazhi i plotë i urimit nga Këshilli i Bashkësisë Islame – Rahovec:

Me rastin e fillimit të muajit Ramazan, Këshilli i Bashkësisë Islame në Rahovec përgëzon besimtarët duke u dëshiruar agjërim të lehtë, shtim të ibadeteve dhe solidaritet me njëri-tjetrin!

Urime muaji i bekuar Ramazan!

640x74

Agjërim të lehtë dhe të pranuar!

KBI-Rahovec

10.03.2024

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.