Kastrati i LDK-së kërkon AMF për Brestocin

Asamblisti i LDK-së, Lirigzon Kastrati, ka këruar në seancën e fundit të Kuvendit Komunal që të orientohen investime edhe në fshatrat e haruara si Brestoc dhe Hoçë e Vogël.

Sipas Kastratit, këto dy lokalitete kanë nevojë për investime shumë bazikë.

640x74

Për Brestocin ai ka kërkuar që të funksionalizohet në mënyrë të pjesshme AMF për Brestocin.

Ndërkaq për Hoçën e Vogël ai kërkoi hapjen e rrugëve fushore që do të lehtësonte punën e bujqve të zonës.

/Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.