Ismet Tara: Ndalimi i forcave ruse, suksesi më i madh qytetarëve të Rahovecit në bashkëpunim me Brigadën 124

Komandanti legjendar i luftës për çlirim, Ismet Tara – Hoxha, në 24 vjetorin e ndalimit të hyrjes së forcave ruse e ka kujtuar këtë moment duke e cilësuar si suksesin më të madh të qytetarëve të komunës së Rahovecit në bashkëpunim me Brigadën 124.

Me anë të një postimi në rrjetin e tij personal Facebook, komandant Ismet Tara ka kujtuar momentin e madh triumfal të ndalimit të hyrjes së forcave ruse në Rahovec.

Më poshtë gjeni një video nga mbledhja e qytetarëve të Rahovecit që ndaluan forcat ruse të hyjnë në Rahovec ashtu sikurse një deklaratë të dhënë për mediat ndërkombëtare nga komandant Ismet Tara – Hoxha.

Bllokimi i hyrjes së forcave ruse dhe gatishmëria për t’u flijuar për tokën e Rahovecit zuri vend në mediat më të mëdha botërore.

Më poshtë po sjellim statusin e plot të komandant Hoxhës me fjalët e tij të pa ndryshuara të publikuar në Facebook si dhe videon.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.