Imazhe ekskluzive të Rahovecit nga vitet e 50-ta

Rahoveci24 ka siguruar imazhe ekskluzve të Rahovecit nga vitet e 50-ta.

Këto imazhe ekskluzive janë siguruar nga burime të portalit në arkivat e kahmotshme.

640x74

Pamjet më poshtë janë të Qarshisë së Vjetër, Qendrës dhe Podrimës.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.