Idriz Vehapi nuk paralajmëron debatin te Jeta, pranon humbjen?

Idriz Vehapi ka refuzuar tē paralajmërojë debatin e madh te Jeta në Kosovë.

Ky debat transmetohet sot nga ora 13:30.

640x74

Visar Korenica i VV është ai që i pari e ka paralajmëruar debatin.

Duket se Vehapi ka dështuar në debat dhe ka pranuar humbjen në këtë debat.

Korenica tha se sot te Jeta ai do tu jap goditjen e fundit ish pushtetarëve.

Debatin e paralajmëroi edhe Smajl Latifi.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.