Ibra e nisë debatin në Dukagjin me prioritet ekonominë dhe arsimin (LIVE Video)

Kandidati nga radhët e LDK-së, Ibrahim Kryeziu, është paraqitur me ide interesante në debat.

Ai ka thënë se do ta bëj zonën industriale, teksa fokus ka arsimin.

640x74

Sipas tij do t’i renovojë shkollat do t’i bëj me nxehje qendrore dhe nga paga e tij do të ndaj dy paga për dy bursistë.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LA6IBZHwrqY

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.