I jashtëzakonshëm Visari, për 2 minuta shpjegon krejt programin (LIVE Video)

Kandidati për kryetar nga VV, Visar Korenica, ka shpalosur programin e tij te Jeta në Kosovë.

Për vetëm 2 minuta ai shpalosi krejt programin e tij prej 10 fushave e 35 zotimeve nga broshura, Jepi Kokrrën Rahovecit.

640x74

Ai ishte i jashtëzakonshëm në shpjegimin e programit dhe ka shfaqur paraqitjen më të mirë deri tash në këtë debat.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.