Hyjnë në fuqi masat e reja Anti-Covid, nga sonte Rahoveci në Zonën e Verdhë

Qyteti i Rahovecit. Rahovec. 28.05.15 Photo: Atdhe Mulla

Gjendja e virusit Covid 19 në Kosovë është rënduar dhe këtë e tregojnë masat e reja.

Sipas masave të reja, Rahoveci pas numrit të shtuar të rasteve nga sonte është në zonën e verdhë.

640x74

Kjo do të thotë se opertorët ekonomikë mund të punojnë vetëm deri ora 18:00.

Kurse Gastronomia po ashtu punon deri ora 18:00 përveç shërbimit take away ose delivery i cili vazhdon edhe pas këtij kufizimi.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.