Hotele, kafeteri e biznese – krejt po “lidhen me” Paketën e Biznesit nga Artvision

Jemi mësuar që sa herë dalim në mbrëmje të kemi probleme me internet ëi-fi. Interneti 4G në telefon patjetër i paguar dhe gati për sfidën e të qëndruarit pa wi-fi gjithë mbrëmjen.

Kthehemi në realitet, sepse kjo kohë tashmë ka kaluar.

640x74

Në hotelet më me renome të Rahovecit ku zhvillohen dasma me qindra mysafirë, Esra Palace dhe Jaha, problemi i wi fi është zgjidhur.

Këto dy hotele kanë zgjedhur paketën e biznesit në Artivison, në të cilin mund të lidhen TË GJITHË, qindra mysafirë – për një herë.

Të tilla përshtypje janë fituar edhe nga kafeteritë Simple Bar dhe Armada. Dy kafeteritë më “IN” të kohës në Rahovec kanë zgjidhur problemin e internetit wi-fi me paketën e biznesit të Artvisionit, ku tash të gjithë ndahen të kënaqur.

Paketa e Biznesit është FUQI. Prandaj edhe bizneset e fuqishme si RamaPrint dhe Inks zgjedhin internetin më të fuqishëm për t’i kënaqur klientët e shumtë në kohë reale dhe pa telashe.

Lidhu me Paketën e Biznesit, lidhu me ARTIVISON!

(artikull i sponsorizuar)

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.