Hoça e Vogël dhe Brestovci bëhen me shkollë të re

Nënshkruhet kontrata për ndërtimin e objektit të ri të ShFMU “Heronjtë e Kosovës” për fshatrat Hoçë e Vogël dhe Brestoc.

Kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka nënshkruar kontratën për ndërtimin e objektit të ri të Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Heronjtë e Kosovës” për fshatrat Hoçë e Vogël dhe Brestoc

640x74

Pas nënshkrimit të kontratës kryetari Latifi tha se kjo shkollë është një projekt shumë i rëndësishëm për banorët e kësaj ane dhe unë jam krenar që po fillon të realizohet tash.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.