Haxhi Avdyli: Antarsia e LDK-së duhet ta votojë Visar Korenicën

Deputeti i Listës Guxo që është pjesë e grupit paralamentar të VV-së, një nga fytyrat prominente të dikurshme të LDK-së ka thënë se është e natyrshme që njerëzit e shumtë të ndershëm që ka LDK në komunën e Rahovecit të votojnë për Visar Korenicën.

Ai beson se kjo është e natyrshme për shkak se njerëzit e ndershëm të LDK-së nuk do të votojnë për t’u kthyer mrapa për t’i besuar atyre që udhëheqin me krim dhe korrupsion e as se si parti të PAN-it.

640x74

Postimi i plotë:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.