Hasan Përboqi dhe Artan Asllani drejtorët e rinj të Smajl Latifit

Smajl Latifi ka emëruar dy drejtorë të rinj.

Edhe pse s’ka asnjë marrëveshje koalicioni, Latifi ka vazhduar me emërimet pa ndonjë problem.

640x74

Ai emëroi Hasan Përboqin në postin e drejtorit për Shpëtim, kurse Artan Asllanin në postin e drejtorit për Ekonomi dhe Zhvillim.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.