HardhFest hap thirrjen për vullnetarë

HardhFest dhe SHL-Kosova kanë hapur thirrjen për vullnetarë.

Me vite të tëra Hardhfest është karakterizuar me kontributin, angazhimin dhe energjinë e vullnetarëve.

640x74

Të interesuarit për t’u bërë vullnetarë mund të lajmërohen në SHL Kosova ose në adresën arian.canta@gmail.com

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.