Haradinaj në interpelancë për Rikalon

Kryeministri i Kosovës Ramush, Haradinaj sot do të raportojë për ministrin e Bujqësisë, Nenad Rikalo, për të cilin janë hedhur dyshime se ka kryer krime lufte në Kosovë.

Në seancën pritet që të formohen edhe komisionet parlamentare.

640x74

R e n d i d i t ë s:

Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,
Koha për pyetje parlamentare,
Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,
Shqyrtimi i Propozim-vendimit për formimin e komisioneve parlamentare,
Interpelanca e Kryeministrit Ramush Haradinaj, sipas kërkesës së GP të LDK-së, për ta informuar Kuvendin mbi akuzat publike të shfaqura ndaj ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.