Hapet thirrja për subvencionet për pemë dhe perime në Rahovec

Komuna e Rahovecit përkatësisht Drejtoria për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm dhe Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, ka hapur thirrjen, ku i bënë ftesë publike të gjithë përpunuesve të pemëve dhe perimeve, të rregjistruara në Republikën e Kosovës, e që veprojnë në Komunën e Rahovecit, të aplikojnë për të përfituar nga skema e mbështetjes e cila do të ofrohet përmes subvencioneve me mjete financiare.

Shuma e ndarë për këtë thirrje është: 28,000.00€

640x74

Më poshtë i gjeni vegëzat e thirrjes:

Thirrja për aplikim

Udhëzime per aplikantët

Aplikacioni per subvencione komunale

1 Koment

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.