Hapet një zyre noteriale në Rahovec, deputeti Korenica i lumtur që propozimi i tij u pranua nga MD

Problemi për noterë për qytetarët e Rahovecit dhe shumë komunave më në fund është zgjidhur.

Së paku përkohësisht, një herë në javë do të kenë shërbimet noteriale banorët e komunës së Rahovecit.

640x74

Ndërkaq, shumë shpejt pritet që në mënyrë të përhershme të zgjidhet ky problem.

Tashmë sipas Visar Korenicës, me problemin e zgjidhur nga Ministria e Drejtësisë pas propozimit të tij qytetarët më nuk kanë nevojë të ngarendin nëpër qytete tjera.

Postimi i plotë i deputetit Visar Korenica:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.