Hapet M Mobile në Rahovec

Në Rahovec ka filluar punën së fundmi dyqani I ri për telefonat mobil, M Mobile.

Dyqani gjendet në udhëkryqin kryesor “Te Semaforat”.

640x74

Aty do të gjeni zgjidhje për telefonët tuaj dhe poashtu të gjeni ofertat më të mira.

Akcesore e shumëçka tjetër në çmime promovuese ju presin në M Mobile.

M Mobile është dyqan në pronësi të familjes Mullabazi.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.