Grapeland mbështet KH Rahovecin për derbin ndaj Besës: Ftojmë të gjithë në “Mizahir Isma”, qyteti na bashkon

Klubi i vetëm i basketbollit në qytet, Grapeland Rahoveci, publikisht ka ofruar mbështetjen për KH Rahovecin para derbit të madh ndaj KH Besës.

Klubi i basketbollit Grapeland që nuk njeh për konkurrencë në Ligën e Dytë dhe shumë shpejt pritet ta kthejë Rahoveci në majen e basketbollit kosovar ka kërkuar nga gjithë dashamirët e klubit të tyre dhe të sportit, nga i gjithë Rahoveci, që ta përkrahin KH Rahovecin në rrëzimin nga froni të KH Besës së Pejës.

640x74

Përkrahja u ofrua me mesazh mjaft të fuqishëm: Të bashkuar jemi më të fortë – ndërkaq përmendet synimi i përbashkët që të dyja klubet e kanë: lartësimin e Rahovecit në nivel kombëtar e ndërkombëtar.

Postimi i Grapeland:

Të nderuar dashamirë të sportit në komunën e Rahovecit. Grapeland Basketball si promotor i sportit në të gjitha moshat dhe pa dallim, punon vazhdimisht që sporti i Rahovecit të lartësohet në të gjitha nivelet.

Jemi sporte të ndryshme, por me KH Rahovecin na bashkon qyteti, na bashkon dashuria për sportin dhe organizimi i mirëfilltë e dëshira për të lartësuar emrin e Rahovecit në nivel kombëtar e ndërkombëtar.

Andaj Grapeland Basketball fton të gjithë dashamirët e sportit dhe të klubit tonë që të jenë prezent në përkrahje të KH Rahovecit sonte nga ora 19:00 në palestrën “Mizahir Isma”.

Me respekt,

Bordi i klubit të basketbollit Grapeland Basketball Rahoveci 2023

#WeAreGrapeland #RahoCulture #KHRahoveci

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.