Gdhendiet në prona publike

Kontraktori dhe nënkontraktori për kryerjen e punimeve, “Mendi – P” dhe “Archiline” kanë gdhendur në muret e pronave publike emblemat e tyre, sikur ata janë pronarë të atij muri.

Ky gjest flet shumëçka për punën serioze të kompanive në fjalë dhe komunës në përgjithësi. Shpresojmë që ato emra të fshihen sa më shpejtë, për shkak se punimet veçse janë përfunduar, pasi nuk do të ishte korrekte për kompanitë e tjera që operojnë në qytet dhe për më tepër reklamimi duke shfrytëzuar asetet shtetërore, është i ndalur.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.