Gardalin Shtavica uron Kurban Bajramin: T’i ndihmojmë njëri – tjetrit

Urimi i drejtorit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit për Kurban Bajramin!

Të nderuar miq.

Urime festën e kurban bajramit për ju dhe familjet e juaja me shumë shëndet, gëzime dhe suksese.
Le të shërbej kjo festë si motiv shtesë që ti qëndrojmë pran familjeve tona dhe të afërmve tanë , ti ndihmojmë të varfëritë, të ndihmojmë njëri tjetrin në rrugëtimin tonë të përditshem.
E gëzofshit këtë bajram dhe ju priftë e mbara.

Me respekt
Gardalin Shtavica.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.