Gardalin Shtavica tregon kur përfundohet palestra (Video)

Drejtori për Kulturë, Rini dhe Sport, Gardalin Shtavica, ishte i ftuar në emisionin Perspektiva të sjellë nga Rahoveci24 dhe Artvision.

I pyetur në mënyrë konkrete dhe speciale në disa pyetje për çështjen e palestrës, Gardalin Shtavica, u mundua të jetë i kujdesshëm në fjalët e tij.

Ai dha një afat kohor kur do të përfundohet palestra sipas informatave që ai ka nga ministria e Kulturës, dikaster i qeverise ky, të cilit i takon ky projekt.

640x74

Shikoni videon dhe mësoni se kur do të përfundojë ndërtimi i palestrës:

http://youtu.be/ZEPnHYmID_k

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.