Frizerët: Çmimin do ta vendosim individualisht, jo me marrëveshje

Frizerët e Komunës së Rahovecit, i janë përgjigjur pozitivisht kërkesës së Autoritetit Kosovar të Konkurrencës (AKK) dhe drejtorisë për Zhvillim dhe Turizëm, Artan Asllani, që të mos bëjnë marrëveshje për rritjen e çmimeve të çethjes.

Në një publikim të bërë nga vet frizerët për portalin Rahoveci24, ishin vet ata që konfirmuan se do të rrisin çmimet e qethjes në 3 euro, për një euro më shumë, nga 2euro sa ishte më parë.

Tash është një nga frizerët më të shquar të komunës së Rahovecit, Shpendim Hamza, ai që ka konfirmuar bashkëpunimin me AKK-në.

Më poshtë postimi i plotë i Shpendim Hamzës:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.