Fortesa dhe Celina përkrahje masive për Pista Demirin

Beatrisa Pista Demiri ka marrë përkrahje masive bashkë me Andin Hotin në Celinë, Fortesë dhe Xërxë.

Në takimet u potencua dëshira për Fillimin e Ri në bujqësi dhe fuqizimin e rinisë.

640x74

Pista Demiri mes tjerash potencoi se nuk do të harrohen të zhdukurit dhe do të kërkohet edhe zbulimi i fatit të Ukshin Hotit.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.