Fjalimi i asamblistit të VV-së ndikoi në përmirësimin e ndriçimit në rrugën kryesore “Xhelal Hajda – Toni”

Ka 24 orë që ndriçimi në rrugën kryesore përfshirê udhëkryqin kryesor “te semaforat” është ndryshuae.

“Sebep” i këtij ndryshimi u bë pak ditë më parë një fjalim i asamblistit të VV-së Ilir Pallqa, i cili kritikoi ndriçimin e dobët në rrugën kryesore të qytetit.

640x74

Me këtë rast ai kërkoi edhe përmirësimin e gjë e cila ndodhi vetem 2 ditë me vonë.

Ndriçimi opublik është një histori e përsëritur shumë kohë, pasi në yë u investuan qindra mijëra euro dhe avzhdon të ketë probleme.

Duket se kryetari Smajl Latifi dëgjoi kërkesën e qytetarëve drejtuar nga asamblisti i VV-së. Ndoshta mund të ndodhin shumë gjëra tjera pozitive nëse bashkpunohet dhe lihen anash rivalitetet politike. 

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.