Fisi dhe Fitore Pacolli ngjesin inovacionin e shqyer: PDK nuk di çka është QR code (Video)

Deputetët Fisnik Ismaili dhe Fitore Pacolli, me të qëdruarnë Rahovec kanë ngjitur banerin kryesor të VV-së me inovacionin e QR code të shfletimit të programit të 10 zotimeve të Visar Korenicës, pasi ai ishte shqyer të premtën mbrëma.

Të premtën rreth orës 23:30 u shqye baneri kryesor i VV-së.

640x74

Sot me të arritur në Rahovec, ishin deputetët Fisnik Ismaili dhe Fitore Pacolli që ngjitën banerin e shqyer dhe testuan QR Code.

Me këtë rast, Fisniku tha se PDK është prapa me kohën dhe nuk e di sigurt se çka është QR code.

Ai akuzoi drejtpërdrejt PDK-në për shqyerje të banerit të VV-së në Rahovec, pasi beson se festa e mbajtur 5 metra larg banerit në Bar Hardhia rezultoi me shqyerje të banerit nga militantë të PDK-së.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.