Fillon realizimi i projektit “Sheshi i Republikës”

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, me anë të një postimi në profilin e  tij në rrjetin social Facebook, njoftoi për fillimin e realizimit të projektit “Sheshi i Republikës”, bashkëfinancim nga MAPL dhe Komuna e Rahovecit, ku parashihet: sheshi i shtruar gurë (kalldrëm), ndriçimi publik, gjelbrimi, ndërrimi i gypave të ujësjellësit, ulëse, një rrugë me gurë (kalldrëm) dhe elemente tjera historike.

Postimi i plotë i kryetarit Latifi:

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.