Fillon operimin posta e shpejtë FlyEx, me shërbime të avancuara teknologjike dhe shpejtësi

Ka filluar operimin posta FlyEx në mbarë territorin e Kosovës dhe më gjerë.

Kjo postë e re e shpejt që vjen me një teknologji të avancuar ka filluar të operojë nga 9 Prilli (e premte).

640x74

Posta vjen me faqen zyrtare mjaft të avancuar flyex-ks.com ku mund të informoheni për shërbimet dhe të gjitha detajet tjera.

Ndërkaq, në këtë postë tashmë kanë gjetur vendet e reja të punës edhe shumë qytetarë të komunës së Rahovecit dhe nga gjithë Kosova.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.