Fatmir Iska me Ramushin në vizitë te “OSA Termosistem” dhe “Bodrumi i Vjetër”

Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së, Fatmir Iska, ka pritur kandidatin për president nga AAK, Ramush Haradinaj.

Ai priti në Rahovec ish-kryeministrin dhe bënë një vizitë te bizneset e shquara të komunës së Rahovecit.

Iska ka quajtur këto ndërmarrje shembull të të ndërmarrësisë dhe si zhvillohet biznesi.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.