Fadil Bugari, njeriu i festivalit Hardh Fest 2017

Festivali HardhFest 2017 tashmë ka përfunduar, por më meritorët nuk duhen harruar.

Drejtori i festivalit, Agron Sokoli, me anë të një shkrese ka emëruar bashkë me bordin e drejtorëve Fadil Bugrin si NJERIU I FESTIVALIT Hardh Fest 2017.

640x74

Bugari është një prej kontribuuesve më të mëdhenj të festivalit dhe një personalitet që ka kontribuar me vite për festivalin.

Ky shihet si një tjetër vendim i qëlluar nga HardhFest.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.