Erërat e fuqishme shkaktojnë dëme katastrofike në Pejë dhe Istog

Erërat e fuqishme kanë shkaktuar dëme të mëdha në Pejë dhe Istog.

Janë dëmtuar veturat, çatitë e shtëpive dhe janë rrëzuar shtyllat me kabllot elektrike dhe të internetit.

640x74

Edhe mësimi është ndërprerë në Pejë e Istog.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.