Enis Durguti proteston për viza në parlamentin Europian

Shoqëria civile nga Kosova ku pjesë është edhe drejtori i “SHL – Kosova” Enis Durguti protestuan në parlamentin Europian për vizat.

Shih postimin e plot:

LIVE duke ndodhur tani!Ne Parlamentin Europian përfaqësues të lartë të parlamentit Europian dhe parlamentar të Balkanit…

Posted by SHL-Kosova on Tuesday, November 21, 2017

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.