Emrat dhe mbiemrat e fituesve të fundit të konkurseve në Komunën e Rahovecit

Rahoveci24 sjell fituesit e konkurseve të fundit në komunën e Rahovecit.

Më poshtë gjeni dokumentet e emrave të fituesve nga konkurset për Lëndën e Matematikës ku fitoi Albulena Katana, kurse për Lëndën e Gjuhës Angleze fitoi Granit Morina.

640x74

Inspektor i shërbimeve publike u emërua Malsor Arllati.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.