Emisioni “Perspektiva”, i ftuar drejtori i HardhFest, Emrullah Spahiu (Video)

Emisioni i ri “Perspektiva” i prodhuar nga Artvision për Rahoveci24 vjen ekskluzivsiht për HardhFestin.

Hapësirën e veçantë e mori HardhFest falë organizimit madhështor vitin e kaluar, që nuk kaloi as pa gabime dhe probleme.

640x74

Emrullah Spahiu flet për shumë gjëra në emisionin e ri “Perspektiva”, gjëra ekskluzivisht për HardhFest.

Shikoni emisionin e plotë:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.